Son Dakika Deprem Kastamonu / Son Dakika Deprem Oldu : 13 mayıs 2018, 14:07 yeni şafak.

Son Dakika Deprem Kastamonu / Son Dakika Deprem Oldu : 13 mayıs 2018, 14:07 yeni şafak.. Depremin büyüklüğü 4 olarak kaydedildi. Deprem sonrası açıklama yapan vali avni çakır öte yandan, kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü de ilk olarak 4.9 olarak duyurduğu depremin büyüklüğünü 4.7 olarak revize etti. Türkiye bugüne ise kastamonu'da yaşanan deprem haberi ile başladı. Kastamonu depremle sarsılan şehirde kentsel dönüşüm başladı. Kastamonu'da saat 06.37'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremin büyüklüğü 4 olarak kaydedildi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Türkiye'de meydana gelen son depremler başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) verilerine göre türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz. 13 mayıs 2018, 14:07 yeni şafak.

Kastamonu Da Deprem Oldu Kastamonu Deprem Siddeti Kac 12 Subat Cuma Afad Ve Kandilli Deprem Listesi Karamikmolla Nerede Kastamonu Da Deprem Mi Haberler
Kastamonu Da Deprem Oldu Kastamonu Deprem Siddeti Kac 12 Subat Cuma Afad Ve Kandilli Deprem Listesi Karamikmolla Nerede Kastamonu Da Deprem Mi Haberler from foto.haberler.com
Kastamonu valisi avni çakır, sabah saatlerinde il genelinde hissedilen bir depremin meydana geldiğini söyledi. Türkiye'de meydana gelen son depremler başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) verilerine göre türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz. Kandilli rasathanesi ve afad son dakika deprem haberi duyurusu yaptı ve kastamonu'da orta şiddette bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4.7 olarak açıkladı. Kastamonu yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 6.95 km derinliğinde meydana gelen depreme sonrası afad bir açıklama yaptı ve bölgedeki son durumu aktardı.

Peki deprem kaç büyüklükte oldu?

Türkiye'de meydana gelen son depremler başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) verilerine göre türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz. Depremin merkez üssü kastamonu merkez karamolla köyü. Kastamonu'nun tosya ilçesine ekincik bölgesinde 5. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4.7 olarak açıkladı. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü merkezi'nin internet sitesindeki son deprem verilerinde, tosya ilçesinin ekincik bölgesinde saat 14.32'de zeminden 5.1 kilometre derinlikte (ilksel) 2.6 büyüklüğünde deprem. Kastamonu'da yaşanan orta şiddetli deprem komşu illerde de hissedildi ve kısa. Kastamonu'da saat 06.37'de 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yaşanan depremlerin saatini ve büyüklüğünü anlık olarak takip etmek mümkün. Kastamonu depremle sarsılan şehirde kentsel dönüşüm başladı. Kastamonu'daki depremle ilgili son dakika açıklaması. Kastamonu valisi avni çakır, sabah saatlerinde il genelinde hissedilen bir depremin meydana geldiğini söyledi. Kastamonu merkezinde 06.37'de 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

Son daki̇ka | kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde deprem! Kandilli rasathanesi ve afad son dakika deprem haberi duyurusu yaptı ve kastamonu'da orta şiddette bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem sonrası açıklama yapan vali avni çakır öte yandan, kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü de ilk olarak 4.9 olarak duyurduğu depremin büyüklüğünü 4.7 olarak revize etti. Kastamonu'da saat 06.37'de 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'ın geçtiği son dakika verisine göre kastamonu'da saat 06.37'de 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son Dakika Kastamonu Da Siddetli Deprem
Son Dakika Kastamonu Da Siddetli Deprem from cdn.bolgegundem.com
En son kastamonu deprem haberleri anında burada. Kastamonu'da saat 06.37'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi ise, 6:37'de meydana gelen depremin büyüklüğünü 4.7 olarak belirlerken. Gelen son dakika haberine göre sabah erken saatlerde kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, kastamonu'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Son azdavay depremleri son cide depremleri son esen depremleri son i̇hsangazi depremleri son i̇nebolu depremleri son sade depremleri son taskopru depremleri son tosya depremleri. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad'ın geçtiği son dakika verisine göre kastamonu'da saat 06.37'de 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Depremin merkez üssü kastamonu merkez karamolla köyü. Son dakika doğru ve özgün haber ilkesine dayalı olarak yayın yapılmaktadır. Kastamonu'da yaşanan orta şiddetli deprem komşu illerde de hissedildi ve kısa. Depremde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. Son durum nedir gibi aramalar da sürüyor. Türkiye bugüne ise kastamonu'da yaşanan deprem haberi ile başladı. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4.7 olarak açıkladı. Afad, depremin 6.95 kilometre derinlikte gerçekleştiğini duyurdu. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem. Kastamonu'da saat 06.37'de 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Türkiye'de meydana gelen son depremler başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) verilerine göre türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz. En son kastamonu deprem haberleri anında burada.

En son depremler nerede ne zaman oldu » kastamonu son depremler ve yerleri. Deprem sonrası an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın alınmadığı duyuruldu. Depremin büyüklüğü 4 olarak kaydedildi. Yerin 6.95 km derinliğinde meydana gelen depreme sonrası afad bir açıklama yaptı ve bölgedeki son durumu aktardı. Kastamonu yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları.

Kastamonu Tosya Da 3 2 Buyuklugunde Deprem Son Dakika
Kastamonu Tosya Da 3 2 Buyuklugunde Deprem Son Dakika from foto.sondakika.com
Kastamonu'da saat 06.37'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika doğru ve özgün haber ilkesine dayalı olarak yayın yapılmaktadır. Depremin merkez üssü kastamonu merkez karamolla köyü. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Son dakika kastamonu deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Kandilli rasathanesi ise, 6:37'de meydana gelen depremin büyüklüğünü 4.7 olarak belirlerken. Kastamonu'da sabah saat 6,37 'de 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Depremin büyüklüğü 4 olarak kaydedildi.

Haritalı son depremler, harita üzerinde son deprem bilgilerini bulabileceğiniz bir internet sitesidir. Yaşanan depremlerin saatini ve büyüklüğünü anlık olarak takip etmek mümkün. En son depremler nerede ne zaman oldu » kastamonu son depremler ve yerleri. Depremin 6.95 kilometre derinlikte olduğu belirtildi. Kastamonu'nun tosya ilçesine ekincik bölgesinde 5. Depremde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. 19.04.2021 15:09 akut ile kastamonu belediyesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Afad'ın son dakika açıklamasına göre; Korkutan deprem sonrası vatandaşlar deprem hakkında araştırmalara başladılar. Gelen son dakika haberine göre sabah erken saatlerde kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), kastamonu'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Afad, deprem sonrası, an itibarıyla. Kastamonu'daki depremle ilgili son dakika açıklaması.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Elizabeth Zharoff Age / Photo 1 Of 3 View All Greed In The Age Of Biotech Marguerite Elizabeth Zharoff Is Held In Prison For Killing Her Child In Faust Photo By Otak Jump C 2021 Palo Alto Online All Rights Reserved - La traviata (2015) and what lies below (2020).

Armenien Tiere - Amazon.com: Coat_of_arms_of_Armenia Spare Tire Cover ... : Liste der messen in armenien bzgl.

Ventura Avenues Gang : 2011 National Gang Threat Assessment Fbi : The avenues, also known as avenidas or ave's, is a mexican/mexican american criminal street gang mostly in los angeles county, california.